Menu HSG - Hotel Santagilla
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Menu del giorno

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21/09/2023

ANTIPASTI

APPETIZERS

Varietà di sottoli

Mix of vegetables in oil

 

Pescatrice alla catalana

Monkfish with tomatoes and onions

 

Arrosticini di mare croccanti

Crunchy sea skewers

 

Cous-cous alle verdure

Cous cous with vegetables

 

Selezione di salumi locali

Selection of local cold cuts

ù

 

PRIMI PIATTI

MAIN COURSES

Fregola sarda allo scoglio

Fregola, sardinian pasta with mix seafood

 

Maccarones de busa alla monachella

Traditional sardinian pasta with tomato sauce, bechamel and basil

 

Passato di verdure

Vegetable puree

 

SECONDI PIATTI

SECOND COURSE

Ribs di maiale in salsa BBQ

Pork ribs in barbeque sauce

 

Filetto di branzino in salsa marinara piccantina

Fillet seabsss with spicy tomato sauce, basil and oregano

 

CONTORNI CALDI E FREDDI

HOT AND COLD SIDE DISHES

Fagiolini al vapore

Steamed green beans

 

Fette di patate al forno

Baked potato slices

 

FRUTTA E DESSERT

FRUIT AND DESSERT

Varietà di frutta

Fruits mix

 

Varietà di dolci

Sweet mix

 

€ 34,00

Per persona (bevande escluse)

Per person (drinks not included)

Possibilità di sconti per bambini

Possibility of discounts for children

 

 

Caro ospite, se ha delle allergie e/o intolleranze alimentari, chieda pure informazioni sul nostro cibo e sulle nostre bevande, siamo preparati per consigliarla nel migliore dei modi.

Dear guest, our staff will be happy to help you choose the best dish related to any specific food allergy or intolerance issue. Our staff is well trained and we hope we will find the best way to satisfy our customers and also meet your specific need.

Cher client, notre personnel se fera un plaisir de vous aider à choisir le meilleur plat lié à tout problème d’allergie ou d’intolérance alimentaire spécifique. Notre personnel est bien formé et nous espérons trouver le meilleur moyen de satisfaire nos clients et de répondre à vos besoins spécifiques.